Workshops EBW 2020


Vul het formulier hieronder in om je in te schrijven voor een of meerdere online workshops tijdens de European Babywearing Week van maandag 4 mei t/m zondag 10 mei bij Heerlijk Dragen.

De workshopsessies gaan door via Zoom (professioneel account), je krijgt na inschrijving een bevestigingsmail met daarin alle informatie (je hoeft zelf geen account aan te maken om deel te nemen). Lees de beschrijving van de workshops goed, voordat je je aanmeld!

Maandag 4 mei Lange doek; FWCC en dan…..heupdragen

Je bent in het bezit van een lange geweven doek (maat 6/7; je basismaat) en hebt de FWCC goed onder de knie. Tijdens deze workshop leer je met je geweven doek een knoop om je kindje op de heup te dragen. Dit is ideaal voor alle nieuwsgierige aagjes en ook heel leuk om als ouder eens af te wisselen zonder de (grotere) stap te nemen om te gaan rugdragen.

Dinsdag 5 mei Ringsling; haat/liefde

Sta jij soms op het punt je ringsling te verkopen? Ligt hij te veel ‘werkloos’? Zou je hem vaker willen gebruiken en lijkt het je ook zo handig voor korte momenten te dragen? Tijdens deze workshop leer ik je alle frustraties aan de kant te gooien en krijg je met tips & trucs die ringsling wél fijn aangespannen voor nog meer draagplezier.

Woensdag 6 mei Baby Yoga; massage en muziek

Op woensdagochtend kom je samen tot rust tijdens een heerlijk ontspannen momentje met zijn 2. Je leert een aantal massage- en yogatechnieken voor je kindje om het lichaamsbesef te ondersteunen of juist ontspanning te bieden. Een moment samen met bewuste aandacht voor elkaar. Een liedje kan hierbij niet ontbreken, met LIVE begeleiding op gitaar. Voor kindjes vanaf 8 weken, totdat ze gaan rondlopen.

Donderdag 7 mei Afknopen; Ruck + DH zonder en mét ringen

Tijdens deze workshop leer je niet de Rucksack en Double Hammock. Wél proberen we verschillende manieren van afknopen uit. Het is dus belangrijk dat je om deel te nemen aan deze workshop minimaal de Rucksack beheerst, het deel van de Double Hammock kun je dan niet meedoen, maar wel bekijken uiteraard. Ik ga niet in op de knooptechniek énkel de áfknooptechnieken leer ik je in deze workshop. We zullen knopen zonder losse sling ringen en mét losse sling ringen doorlopen. Ben je nog niet in bezit van losse ringen? Na aanmelding ontvang je een code waarmee je 10% korting krijgt op de ringen bij Dragen&Zo! Je hebt ze dan nog voor de workshop in huis 🙂

Zaterdag 9 mei Korte doek; heupdragen + no sew ringsling

Heb je een korte doek, maat 2/3 en weet je niet goed wat je ermee moet? Doe mee met de workshop korte doek en ontdek de klassieke heupknoop en leer je doek om te toveren tot een ringsling met 2 losse ringen. Wist je trouwens dat die ringen super handig zijn voor vanalles en nog wat? Als accessoire aan je tas, of iets aan te hangen, voor je kindje om mee te spelen of om wat afleiding te bieden zodat jij rustig kunt knopen. Ben je nog niet in bezit van losse ringen? Na aanmelding ontvang je een code waarmee je 10% korting krijgt op de ringen bij Dragen&Zo! Je hebt ze dan nog voor de workshop in huis 🙂

Zondag 10 mei Rugdragen; met een voorgevormde drager

Hebben jullie al veel plezier gehad van je drager, maar wil je ook graag gaan rugdragen. Ben je bang om de stap te maken of lukt het je nog niet zonder hulp van iemand anders? Geen zorgen, op de laatste dag van de European Babywearing Week leer je stap voor stap je kindje naar de rug te brengen op een rustige en veilige manier. Zodat jullie nog heel lang heerlijk kunnen dragen.